In cautare de echipamente Horeca? Ai ajuns in locul potrivit

In cautare de echipamente Horeca? Ai ajuns in locul potrivit

Articole

In acest fel, vei reusi sa economisesti o gramada de bani, iar bugetul tau initial nu va fi depasit, asa cum te-ai fi asteptat initial.

Ce fel de echipamente Horeca poti importa din China?
Ei bine, aproape orice iti doresti, fie ca vorbim despre utilaje bucatarie, ustensile bar, mobilier bucatarie si restaurant, totul poate fi cumparat direct din China, la cele mai bune preturi. Daca doresti sa faci un import China ai grija sa colaborezi cu o firma respectabila, care sa se ocupe de toate detaliile aferente unui astfel de import. Partea de logistica si transportul nu sunt ceva de neglijat, iar de unul singur este aproape imposibil sa te ocupi de tot.

Fie ca esti in cautare de echipamente Horeca, mobilier Horeca sau alte tipuri de utilaje Horeca, cu siguranta aici vei gasi ceea ce cauti. La Ciobanu Import poti gasi cele mai bune oferte, privind raportul calitate pret, trebuie doar sa ne oferi specificatiile produsului cautat.

Echipamente Horeca sunt unele dintre produsele cele mai cautate, atunci cand vine vorba de afaceri, iar daca apelezi la o echipa de profesionisti, asa cum este Ciobanu Import, cu siguranta vei avea de castigat.

Noi ne putem ocupa de toate detaliile legate de un import china, asa cum ar fi: identificarea furnizorilor, achizitie si negocieri, controlul tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfa care va pleca spre România, declaratia vamala de export.

Asteptam fotografiile acelor ECHIPAMENTE HORECA potrivite afacerii tale, ofera-ne doar caracteristicile produselor cautate de tine, iar noi vom gasi oferta cea mai buna.

Ce produse poti importa din China? Orice iti doresti, iar preturile sunt fara concurenta!

Ce produse poti importa din China? Orice iti doresti, iar preturile sunt fara concurenta!

Articole

Ciobanu Import pune la dispozitie sistemul „door to door”

Desigur ca unele sunt mai usor de gasit decat altele, procesul fiind uneori indelungat, dar acest lucru nu ar trebuie sa descurajeze pe nimeni. Mai ales ca atunci cand apelezi la o companie specializata pe import produse china, poti fi sigur ca totul va decurge conform planului. Nu numai ca produsele pe care le doresti vor fi gasite, la cele mai bune preturi, dar va fi asigurat transportul, pana la usa clientului, Ciobanu Import asigurand facilitatea „door to door”.

Practic, echipa noastra se va ocupa de: identificarea furnizorilor, achizitie si negocieri, controlul tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfa care va pleca spre România, declaratia vamala de export.

Ciobanu Import, o echipa de profesionisti romani, cu peste 10 ani de EXPERIENTA in domeniul achizitiilor din China, te ajuta sa iti pui pe picioare propria afacere, mai repede decat ai crede.

Ciobanu Import vine in intampinarea oamenilor de afaceri care vor sa faca importuri din China!

Ciobanu Import vine in intampinarea oamenilor de afaceri care vor sa faca importuri din China!

Articole

Asa ca, fie ca esti din mediul business, corporate sau pur si simplu vrei sa iti cladesti casa visurilor tale, cu siguranta ar fi cea mai buna idee sa apelezi la un import marfa china, pentru a fi sigur ca vei descoperi cele mai bune oferte. Daca vei apela la o echipa de profesionisti precum Ciobanu Import, vei constata ca este mult mai simplu decat ai fi crezut initial, sa inchei o afacere, direct cu producatorii chinezi.

In acest sens, vei putea gasi materiale de constructie, echipamente Horeca, decoratiuni, piscine, jacuzzi, instalatii termice, imbracaminte si incaltaminte, etc. Deci, prin intermediul unei companii precum Ciobanu Import, vei putea gasi produse din China, calilative, raprotul calitate-pret fiind unul satisfacator pentru orice client business.

Si nici macar nu este cazul sa iti bati capul cu detalii aferente unui astfel de import. Echipa Ciobanu Import se va ocupa de:

-identificarea furnizorilor
-achizitie si negocieri
-controlul tehnic de calitate
-consolidarea containerului de marfa care va pleca spre Romania
-declaratia vamala de export

Daca te hotarasti sa faci un import de marfa din China, apeleaza la profesionisti, poti discuta oricand cu un reprezentant Ciobanu Import.

Sistemul „door to door”

Sistemul „door to door”

Articole

Echipa noastra se ocupa de toate detaliile, oferind oamenilor de afaceri facilitatea „door to door”, ceea ce înseamna ca marfa va fi livrata direct la adresa dorita. Ne ocupam de: identificarea furnizorilor, achizitie si negocieri, controlul tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfa care va pleca spre România, declaratia vamala de export. Astfel, clientii nostri trebuie doar sa astepte livrarea marfii.