Ne intalnim

Ne intalnim

Import marfa China

Cu siguranta doriti sa aflati toate detaliile legate de importurile din China, asa ca va oferim consultanta gratuita, iar dvs veti cunoaste toti pasii procesului. In acest fel, vom ajunge sa ne cunoastem, iar echipa noastra va sti exact de ce aveti nevoie, care sunt produsele pe care le cautati si specificatiile acestora.

Cercetam piata

Cercetam piata

Import marfa China

Dupa ce aflam toate specificatiile produselor pe care doriti sa le importati din China, vom cerceta piata, pentru a va oferi cele mai bune oferte, respectand raportul calitate-pret. Vom cauta cele mai serioase fabrici din China sau vom cerceta firma pe care dvs ati gasit-o, pentru a va spune daca este oportun sa colaborati cu aceasta.

Identificam furnizorii

Identificam furnizorii

Import marfa China

Avem deja o lista de furnizori seriosi, cu care colaboram de multi ani, asa ca stim pe cine ne putem baza.  Vestea cea buna este ca avem de unde alege, experienta de peste 10 ani in domeniu, ne-a ajutat sa aflam care sunt furnizorii de incredere.

Verificarea fabricii

Verificarea fabricii

Import marfa China

Ne vom asigura ca fabrica din China, care va produce marfa comandata de dvs, respecta intocmai toate normele de calitate impuse. De asemenea, vom verifica furnizorii, produsele realizate de acestia si conditiile de depozitate pentru a ne asigura ca totul sa decurga conform planului.

Negociem

Negociem

Import marfa China

Daca este nevoie, putem negocia chiar in locul dvs, echipa noastra avand o vasta experienta in acest domeniu. Negociem in numele clientului, iar daca acesta doreste sa obtina un pret mai bun pentru un produs anume, vom face tot posibilul pentru a va indeplini cerintele.

Siguranta platii catre furnizor

Siguranta platii catre furnizor

Import marfa China

Daca apelati la serviciile companiei noastre, veti beneficia de siguranta platii catre furnizorul chinez, asa ca suma de bani pe care o veti investi ajunge exact unde trebuie, nu este cazul sa va faceti griji din acest punct de vedere. Ne asiguram ca veti primi marfa ceruta, nu exista loc de inselatorii.

Controlul calitatii

Controlul calitatii

Import marfa China

Controlul calitatii este un proces fundamental, tocmai de aceea avem grija ca acesta sa fie unul riguros, iar in acest fel, echipa noastra se asigura ca produsele livrate clientilor nostri indeplinesc standardele de calitate impuse inca de la bun inceput.