In acest fel, vei reusi sa economisesti o gramada de bani, iar bugetul tau initial nu va fi depasit, asa cum te-ai fi asteptat initial.

Ce fel de echipamente Horeca poti importa din China?
Ei bine, aproape orice iti doresti, fie ca vorbim despre utilaje bucatarie, ustensile bar, mobilier bucatarie si restaurant, totul poate fi cumparat direct din China, la cele mai bune preturi. Daca doresti sa faci un import China ai grija sa colaborezi cu o firma respectabila, care sa se ocupe de toate detaliile aferente unui astfel de import. Partea de logistica si transportul nu sunt ceva de neglijat, iar de unul singur este aproape imposibil sa te ocupi de tot.

Fie ca esti in cautare de echipamente Horeca, mobilier Horeca sau alte tipuri de utilaje Horeca, cu siguranta aici vei gasi ceea ce cauti. La Ciobanu Import poti gasi cele mai bune oferte, privind raportul calitate pret, trebuie doar sa ne oferi specificatiile produsului cautat.

Echipamente Horeca sunt unele dintre produsele cele mai cautate, atunci cand vine vorba de afaceri, iar daca apelezi la o echipa de profesionisti, asa cum este Ciobanu Import, cu siguranta vei avea de castigat.

Noi ne putem ocupa de toate detaliile legate de un import china, asa cum ar fi: identificarea furnizorilor, achizitie si negocieri, controlul tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfa care va pleca spre România, declaratia vamala de export.

Asteptam fotografiile acelor ECHIPAMENTE HORECA potrivite afacerii tale, ofera-ne doar caracteristicile produselor cautate de tine, iar noi vom gasi oferta cea mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *