Doriti sa importati din China?

Este mai simplu ca oricand!

Importam orice produse din China pentru clientii nostri, trebuie doar sa stim

despre ce este vorba si vom face tot posibilul pentru a gasi cele mai bune oferte.

Ciobanu Import

SCOP

Dorim ca orice om de afaceri sa poata importa marfa din China, fara ca acesta sa isi bata capul cu toate detaliile aferente unei astfel de operatiuni.

Am pus la punct un sistem infailibil: door to door! Practic, ne ocupam de absolut tot ceea ce tine de importurile din China, iar clientul nu trebuie decat sa astepte momentul livrarii, la adresa mentionata.

Detalii

CIOBANU IMPORT

Compania noastra a fost fondata in anul 2006, pentru a raspunde cerintelor care existau in acel moment, in Romania. Astfel, firma noastra a fost prima cu acest profil

Compania are legaturi directe cu furnizorii si producatorii din China, firma avand o sucursala chiar in Yiwu, China, un oras care a devenit, de ceva timp, un adevarat magnet pentru oamenii de afaceri.

CLIENTII NOSTRI

Am reusit sa ne cream in timp o baza solida de clienti fideli, care apeleaza constant la serviciile noastre. Am colaborat cu firme importante, fiind vorba despre retaileri renumiti

Am pus la punct un sistem infailibil: door to door! Practic, ne ocupam de absolut tot ceea ce tine de importurile din China, iar clientul nu trebuie decat sa astepte momentul livrarii, la adresa mentionata.

Detalii

Compania noastra a fost fondata in anul 2006, pentru a raspunde cerintelor care existau in acel moment, in Romania. Astfel, firma noastra a fost prima cu acest profil, oferind consultanta in domeniul achizitiilor din China, celor care doreau sa isi construiasca o afacere, inca de atunci.

Cine si-a construit un business si a avut nevoie de import produse din China, stie ca nu este tocmai simplu sa gasesti marfa dorita, ba chiar din contra. Oamenii se lovesc de mai multe bariere,  iar importarea de produse din China presupune multe demersuri absolut necesare, cum ar fi cele legate de: achizitie, negocieri, declaratii vamale, acte, etc. Desigur ca nu este simplu sa va ocupati de toate aceste detalii, asa ca Ciobanu Import vine in intampinarea nevoilor dvs.

In familia Ciobanu, importurile din China au devenit deja o traditie, avand in vedere ca atat fondatorul, cat si tatal sau se ocupa de astfel de afaceri inca de la inceputul anilor 90’. Au reusit sa puna la punct un sistem solid, iar acum afacerea familei a devenit cat se poate de serioasa, iar sutele de clienti care au apelat la serviciile companiei, recomanda colaborarea cu o firma specializata in domeniul achizitiilor.
Compania are legaturi directe cu furnizorii si producatorii din China, firma avand o sucursala chiar in Yiwu, China, un oras aflat in apropiere de Beijing si care a devenit, de ceva timp, un adevarat magnet pentru oamenii de afaceri, orasul castigand teren in fata capitalei.
Astfel, echipa noastra este formata atat din specialist romani cat si din chinezi, care vor face tot posibilul pentru a va aduce cele mai bune oferte, avand in vedere raportul calitate – pret.