Asa ca, fie ca esti din mediul business, corporate sau pur si simplu vrei sa iti cladesti casa visurilor tale, cu siguranta ar fi cea mai buna idee sa apelezi la un import marfa china, pentru a fi sigur ca vei descoperi cele mai bune oferte. Daca vei apela la o echipa de profesionisti precum Ciobanu Import, vei constata ca este mult mai simplu decat ai fi crezut initial, sa inchei o afacere, direct cu producatorii chinezi.

In acest sens, vei putea gasi materiale de constructie, echipamente Horeca, decoratiuni, piscine, jacuzzi, instalatii termice, imbracaminte si incaltaminte, etc. Deci, prin intermediul unei companii precum Ciobanu Import, vei putea gasi produse din China, calilative, raprotul calitate-pret fiind unul satisfacator pentru orice client business.

Si nici macar nu este cazul sa iti bati capul cu detalii aferente unui astfel de import. Echipa Ciobanu Import se va ocupa de:

-identificarea furnizorilor
-achizitie si negocieri
-controlul tehnic de calitate
-consolidarea containerului de marfa care va pleca spre Romania
-declaratia vamala de export

Daca te hotarasti sa faci un import de marfa din China, apeleaza la profesionisti, poti discuta oricand cu un reprezentant Ciobanu Import.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *