Ciobanu Import pune la dispozitie sistemul „door to door”

Desigur ca unele sunt mai usor de gasit decat altele, procesul fiind uneori indelungat, dar acest lucru nu ar trebuie sa descurajeze pe nimeni. Mai ales ca atunci cand apelezi la o companie specializata pe import produse china, poti fi sigur ca totul va decurge conform planului. Nu numai ca produsele pe care le doresti vor fi gasite, la cele mai bune preturi, dar va fi asigurat transportul, pana la usa clientului, Ciobanu Import asigurand facilitatea „door to door”.

Practic, echipa noastra se va ocupa de: identificarea furnizorilor, achizitie si negocieri, controlul tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfa care va pleca spre România, declaratia vamala de export.

Ciobanu Import, o echipa de profesionisti romani, cu peste 10 ani de EXPERIENTA in domeniul achizitiilor din China, te ajuta sa iti pui pe picioare propria afacere, mai repede decat ai crede.

2 Comments

 • Imbrisca Mihaela

  Buna ziua,
  As dori sa incep o mica afacere cu haine (imbracaminte office femei). In prima faza as vrea sa investesc pana in 5.000 euro.
  Pentru a-mi face o idee generala despre ce inseamna aceasta afacere as vrea sa va pun cateva intrebari:
  – va ocupati si de transportul produselor in tara? adica aveti o firma cu care colaborati pt transpot terestru?
  – daca investitia initiala este folosita integral la cumpararea produselor, care ar fi valoarea transportului si a tuturor comisioanelor inclusiv TVA-ul pana ajung produsela la usa mea? Precizez ca locuiesc in Timisoara.
  In viitor imi propun sa si calatoresc pana in China sa-mi aleg loturile de produse.
  Va multumesc,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *