Doriti sa importati din China?

Este mai simplu ca oricand!

Importam orice produse din China pentru clientii nostri, trebuie doar sa stim

despre ce este vorba si vom face tot posibilul pentru a gasi cele mai bune oferte.

Am reusit sa ne cream in timp o baza solida de clienti fideli, care apeleaza constant la serviciile noastre. Am colaborat cu firme importante, fiind vorba despre retaileri renumiti care sunt prezenti pe piata din Romania, dar care doresc sa-si pastreze anonimatul. De exemplu, aprovizionam cu produse nonfood, mai multe lanturi de supermarketuri din Romania.

Puteti apela la serviciile companiei Ciobanu Import, atat timp cat va doriti sa importati marfa din China si aveti nevoie de: gasirea unor furnizori corecti, negociere, siguranta platii catre furnizor, consultanta juridica in China, transportul marfii in Romania, declararii vamale, etc.
Veti gasi marfa cautata la preturi mult mai accesibile, iar echipa noastra se ocupa de toate detaliile, oferind oamenilor de afaceri facilitatea "door to door", ceea ce inseamna ca marfa va fi livrata direct la adresa dorita.

Daca ati gasit deja produsul/marfa dorita, dar aveti nevoie de cineva care sa gestioneze toate detaliile mentionate mai sus, pentru a fi sigur ca afacerea pe care o faceti este oportuna, Ciobanu Import vine in ajutorul dvs.