Doriti sa importati din China?

Este mai simplu ca oricand!

Importam orice produse din China pentru clientii nostri, trebuie doar sa stim

despre ce este vorba si vom face tot posibilul pentru a gasi cele mai bune oferte.

Scopul nostru

Dorim ca orice om de afaceri sa poata importa marfa din China, fara ca acesta sa isi bata capul cu toate detaliile aferente unei  astfel de operatiuni.

Asa ca, am pus la punct un sistem infailibil: door to door! Practic, ne ocupam de absolut tot ceea ce tine de importurile din China, iar clientul nu trebuie decat sa astepte momentul livrarii, la adresa mentionata.
Indiferent daca ati gasit sau nu un produs, Ciobanu Import va poate ajuta. Daca ati gasit deja produsul, vom face toate demersurile necesare pentru a ne asigura ca produsul dvs este unul calitativ, iar furnizorii sunt de incredere. Echipa noastra este formata atat din specialisti romani, cat si chinezi, ceea ce confera un plus de incredere tuturor clientilor. Lucram in stransa legatura cu colegii nostri din China, avand un sediu al firmei chiar acolo.

Daca doriti sa gasim noi un anume produs, in locul dvs, ne vom ocupa de toate detaliile necesare acestei actiuni. Experienta de peste 10 ani in domeniul achizitiilor din China ne recomanda, iar in acest interval am reusit sa ii cunoastem pe cei mai seriosi furnizori din aceasta tara, asa ca puteti fi sigur ca afacerea dvs este in siguranta, iar marfa din China pe care o veti primi, indeplineste toate cerintele dvs.
Oferind facilitatea “door to door”, inseamna ca echipa noastra se ocupa de toate detaliile importante:

-achizitie si negocieri
-controlul tehnic de calitate
-consolidarea containerului de marfa care va pleca spre Romania  
-declaratia vamala de export